MANİSA / DEMİRCİ - Demirci Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Etiket Sonuçları: Bilsem

Şbt

Kimi alanlarda öne çıkmış özel yetenekli çocuklarımızı tanıyabilmek, kişilik ve davranışlarını dikkatlice gözlemleyip analiz etmek anne-baba olarak da öğretmen olarak da önemli bir sorumluluğumuzdur. Özel yeteneğe sahip çocuklarımızın duygusal ve akademik açıdan ihtiyaç duyduğu desteği doğru ve verimli bir hedefe yönlendirmemiz gerekmektedir. Özel yetenekli çocuklarımızı tanımak, anlamak, onlara yönelik sağlıklı yaklaşımlar geliştirebilmek için ihtiyacımız olan bilgileri bir araya getirdiğimiz ´Beni Anlayın, Özel Yetenekli Çocuğum Var´ kitabı Bakanlığımız tarafından hazırlanmıştır.

"Beni Anlayın Özel Yetenekli Çocuğum Var" kitabını indirmek için tıklayınız.

May

Bilim ve Sanat Merkezleri (BİLSEM) öğrenci tanılama ve yerleştirme sürecinin "bireysel değerlendirme" aşaması başlıyor...

Bireysel değerlendirme aşamasına ilişkin randevu bilgilerinin yer aldığı giriş belgeleri 9 Mayıs 2023 tarihinden itibaren okul idarelerince "e-Okul Yönetim Bilgi Sistemi/İlkokul Ortaokul Kurum İşlemleri/Sınav İşlemleri Modülü" üzerinden öğrenci veliliğine imza karşılığında verilecektir.

Aday öğrencinin; velisi ile birlikte uygulama saatinden 15 dakika önce "Kimlik Belgesi" "Uygulama Yeri Giriş Belgesi" ile birlikte bireysel değerlendirmenin yapılacağı uygulama merkezinde bulunması önemle rica olunur.